Vilken pudel-söndag!

Oj, vilken dag jag och matte och Martin (husse) hade i söndags!

Först var vi på Pudels dag och jag träffade MÅNGA pudlar. Det var särskilt roligt att träffa min kullbror Chagall som ska flytta till Usa. (Vad är det? Och vart finns det?) Träffade även lite människor jag kände, typ min uppfödare som jag bodde hos innan jag kom till matte. Jätteroligt!
Jag fick även prova på agility med matte och "husse". Jag var jätteduktig att springa genom tunnlar och hoppa hinder. Jag vill lätt träna det med matte sen.



Efter vi varit på pudelns dag åkte jag, Martin och matte till Martins föräldrar. Det var lika roligt som alltid. Jag älskar att springa och busa i deras trädgård. Matte blir orolig och tycker det är pinsamt, men de andra skrattar mest.
Matte och "husse" åkte iväg en stund (med en båt, jag ska följa med nästa gång - då ska vi komma ihåg min flytväst). Då fick jag stanna kvar hos Martins föräldrar. Vi gick en runda och jag fick godis. Roligt!

Imorgon är det onsdag och då ska jag och matte börja en ny kurs som heter Rallylydnad. Verkar roligt. Får skriva mer om det sen när jag börjat =)

Behöver jag berätta att jag sov precis hela måndagen?! Var såååå trött efter söndagen!

Pudeln bloggar vidare

Jag har inte bloggat på länge, men nu ska jag få börja använda mattes nya dator (denna heter Frans.... jag undrar varför!).
Den här helgen är jag och matte hos husse-Martin. Jag har tråkigt. Det regnar och är blött ute. Inte ens jag tycker om att vara ute då.

Imorgon, söndag, ska vår lilla flock till Höör och vara med på Pudelns dag! Jag ska få träffa min uppfödare och min bror. Ska bli roligt. Hoppas dom minns mig. Matte är orolig att det ska regna hela dagen och att vi alla ska bli sjuka. Jag lovar att komma med bilder. Matte ska fota en massa säger hon. Fast batterierna är nog slut.... Men hon har ju mobilen med....

Visst ja!
På onsdag ska jag och matte börja en ny kurs. Det heter Rallylydnad och verkar roligt. Jag och matte gick ju valp- och fortsättningskurs i våras och hon tror att vi mår bra av att gå fler kurser. Jag älskar att träna och hade alltid roligt på de förra kurserna iaf =)
Nu ska jag sova vidare.
Puss på er
None


RSS 2.0