Stella -dålig på att skriva

Jag får aldrig sitta vid datorn längre -antagligen för att jag är hund!
Fast matte säger att jag inte är en "hund", jag är en pudel! Det är skillnad!

Nåja. Mycket har hänt på senaste tiden... Sen i somras, med andra ord.
Jag har hunnit fylla ett år den 7e december. Jag fick ett jättestort grisöra av matte och husse.
Visst ja! Matte och husse har flyttat ihop. Alla tyckte att det blev jobbigt att pendla, vi tre var ju alltid tillsammans. Nu har vi en lägenhet. Skönt! Plus att den är jättestor. Jag älskar den.

Jag brukar få åka till skogen och promenera med matte och husse. Jag älskar det med. (Fast finns det något jag inte älskar?) Nu har jag fått ett långt koppel som vi använder när vi är ute. De litar inte på att jag skulle stanna hos dom om det kommer en kanin... Men vaddå? De skulle bara känna så gott de luktar! Tänk då hur de smakar.... Mums!
Tyvärr är det väldigt kallt nu, så matt-mor (mattes mor) har "sytt in" ett täcke matte köpte till mig i Barcelona (vart ligger det?). Det är rött, rutigt. Väldigt fint! Ska få ha det nu när det är minusgrader ute. Är så korthårig nu med...


som tomte vid jul

Nyår klarade jag galant. Hörde inga skott... Brydde mig inte om sånt! Men runt midnatt på nyårsafton (eller vad det hette? Matte o Husse hade massa roliga folk hemma i alla fall) var alla väldigt spända och husse öppnade balkongdörren. Dels blev det kallt och dels lät det en massa och dels var folk uppe i varv. Då blev jag lite rädd och gick in i hallen och pep! Men efter ett tag blev jag lugn igen och gick in och la mig.

Nu är husse sjuk och jag och matte måste ta hand om honom. Jag försöker mest ligga bredvid honom och sova (när jag inte ligger hos matte) eller skälla ut honom för han är tråkig.

Vi hörs snart igen!


med damm på nosen!

RSS 2.0